https://www.youtube.com/shorts/C_au0bqEaD8
For now it’s only accessible via the link, and I’m really asking you to check it. This video has 5 languages that are supposed to switch on automatically depending on your location or YouTube settings.
A like and all that is of course appreciated)))
but what I really care about is whether it works at all. It does for me)
🇷🇺 Оригинал
https://www.youtube.com/shorts/C_au0bqEaD8
Это пока доступ по ссылке, я очень прошу вас проверить, в этом видео 5 языков, которые должны автоматически включаться в зависимости от локации или настроек Ютуб.
Лайк и все такое конечно приветствуется)))
но интересует именно работает ли вообще. У меня да)
I checked the French one — excellent 
🇷🇺 Оригинал
Французский проверил - отлично👍
Well, it turned on in Russian for me, even though I’m routing through the Netherlands through three letters.
If that’s an AI voice, then the intonation is way better than what you showed me before
🇷🇺 Оригинал
Нуу, у меня по-русски включило, даром что через три буквы через голландию хожу.
Если это ИИшница - то вот интонационно прям намного лучше чем ты мне показывал
It’s the same model, I spent a week tweaking it)))
so yeah, Russian too)))
and also today I listened to SibMaker talking about the Snapmaker U1, and his AI voice is super obvious
🇷🇺 Оригинал
Это та же модель, я неделю крутил)))
т.е. русский тоже)))
а еще я сегодня послушал сибмейкера про Snapmaker U1, так вот у него иишное прям палевное
Is that at the beginning of the video? I thought he was voicing everything himself 
🇷🇺 Оригинал
это в начале ролика? Так-то он вроде сам озвучивает все 
You should listen), definitely not himself — where he’s on camera, that part is him
🇷🇺 Оригинал
а ты послушай), вот точно не сам, там где он в кадре, там сам
Yeah, I literally watched that video yesterday. And I just skimmed through it again — it’s just different microphones. When he’s on camera, it’s usually a lav mic, and off camera it’s a condenser. At least the voiceover sounds more like the way he sounds in person in a calm setting
🇷🇺 Оригинал
Да я этот ролик буквально вчера смотрел. И вот еще ща пробежался - просто разные микрофоны. Когда он в кадре - там обычно петличка, а за кадром - там конденсаторный. По крайней мере именно голос за кадром больше похож на тот что при личном общении в спокойной обстановке
Ask him yourself) [iz chata]
🇷🇺 Оригинал
сам его спроси) [iz chata]